Vés al contingut

Benvinguts a LinuxBCN

Des de LinuxBCN.com proporcionem serveis i sistemes segurs, confiables i flexibles dirigits principalment a les PYMES i usuaris professionals, encara que també donem suport als usuaris individuals i disposem de prou experiència per poder ocupar-nos de empreses més grosses.

Generalment utilitzem el sistema operatiu GNU/Linux per desenvolupar tots els nostres projectes ja que aquest ens brinda una enorme funcionalitat i versatilitat amés de la seva filosofia "client-servidor".

Les distribucions de GNU/Linux que emprem son GNU/Lunux Ubuntu, per als ordinadors d'escriptori i Linux Debian per aquells que tenen que fer funcions de servidor. També podem treballar en qualsevol altre distribució; GNU/Linux és GNU/Linux.

A més a més d'utilitzar Programari Lliure al nostre treball quotidià i als servidors que instal·lem i administrem. Quan un lloc de treball requereix de funcionalitats ofimàtiques, apostem per la "suite" ofimàtica de OpenOffice.org llicenciada sota GPL (lliures). Encara que tenim solucions específiques pels casos en què el programari basat en Microsoft Windows® pot semblar imprescindible (en moltes ocasions, podem fer funcionar molt programari dissenyat per el sistema propietari Windows des del entorn GNU/Linux i des del mateix maquinari).

Les nostres especialitats comprenen tot el procés necessari per fer possible, a les empreses o particulars, una presència digital, professional i segura, a les intranets i extranets; des de la instal·lació i configuració del seu propi servidor, passant per cuidar el més petit detall en les seves pàgines i serveis web. Podeu accedir a la pàgina de Projectes realitzats per veure en detall tot el que podem fer-li.

LinuxBCN.com treballa a l'entorn de Barcelona encara que amb les possibilitats que ofereix Internet podem treballar en qualsevol projecte, sense que la seva ubicació geogràfica sigui un escull.

Secció
familyarttattoo.com
twoanchorsblog
Dominiques de l'Ensenyament
Llumàtics
indiaalacarta.com
Muradine
FAVB
Pocallum
Sindicat de Periodistes de Catalunya
Festival de Blues de Barcelona
TattooLife
BarcelonaTattooExpo
Ateneu Popular de 9 Barris
PictureBCN
Institut Català de Paleontologia
Logotip Xarxa 9 Barris Acull
Hotel Peninsular
davinci-barcelona.com
MacBCN
Ajuntament de Sant Adria de Besòs