Vés al contingut

Instal·lació per l'Exposició 40 anys de lluites veïnals

4 fotos de la instal·lació dels punts interactius per a la expo de Barcelona. GNU/Linux "tunejat", Xfce4, amb pantalles tàctils, cóm mola el programari lliure!
El projecte ha consistit en el personalització d'una Ubuntu 9.10 acord amb els requeriments de la exposició. Son ordenadors senzills que connectats a una pantalla tàctil inicien sessió automàticament carregant, a tota pantalla, el Firefox amb la pàgina web de la expo www.memoriaveinal.org on es pot veure un recull de les principals lluites veïnals de Barcelona i Madrid.

Una feinada que penso ha pagat la pena veient ara el resultat final. Una molt interessant informació sobre aquestes lluites que han anat en paral·lel amb els canvis cap a la democràcia que ara tenim.. Bé, podreu anar a veure-la a un lloc molt especial (jo he flipat) com és la capella de Santa Àgata a la plaça del Rei de Barcelona. Les fotos son horroroses, ho sento, però portava una càmera molt senzilleta per tan poca llum. Demà faré de detall ara que esta ben acabat el muntatge dels equips als mobles.

Quan pugui intentaré explicar el sistema que he fet servir per personalitzar aquesta distribució de GNU/Linux. No és massa complicat i pot servir de base per explicar com us podeu fer la vostra distribució al gust i, a més, poder-la desar en una ISO per instal·lar exactament com vulgueu (escriptori, usuaris, paquets, etc.) o fer-la corre en mode "live" per tenir el programari necessari per fer una tasca molt concreta (com és el cas) o per tenir el vostre ordenador personal en un DVD.

La guia de Remastersystoo (Remastersys for Debian and Ubuntu), el programari utilitzat per aquest sistema de replicació de sistemes a mida la podeu trobar a: www.dedoimedo.com/computers/remastersys.html.

De Making off - Exposició 40 anys de lluites veïnals

Links relacionats

memoriaveinal.org
Data de realització
Estat actual
Indexació a Cercadors
familyarttattoo.com
twoanchorsblog
Dominiques de l'Ensenyament
Llumàtics
indiaalacarta.com
Muradine
FAVB
Pocallum
Sindicat de Periodistes de Catalunya
Festival de Blues de Barcelona
TattooLife
BarcelonaTattooExpo
Ateneu Popular de 9 Barris
PictureBCN
Institut Català de Paleontologia
Logotip Xarxa 9 Barris Acull
Hotel Peninsular
davinci-barcelona.com
MacBCN
Ajuntament de Sant Adria de Besòs