Promociona’t!

Aquest nou servei que us brinda LinuxBCN esta dirigit a empreses, col·lectius, artistes i semblants que tenen la necessitat de promocionar un esdeveniment, obra, gira, grup o col·lectiu a Internet.

En què consisteix?

La idea és senzilla; crear, amb un cost reduït, un Blog amb la màxima informació sobre la promoció. En aquest podrem incloure textos (estructurats en seccions) imatges, documents (doc, ppt, pdf, jpg, gif, png, mp3, avi i mpg) i, evidentment, vídeos procedents de Youtube o Vimeo. El sistema de Blog que utilitzem permet també escollir entre un gran número de Themes (dissenys predefinits) per personalitzar el disseny. Si cap d’aquestos us agrada, sempre podem fer un Theme a mida (sota pressupost).

Tipus de promoció?

Bé, un cop creats els continguts del Blog us oferim diverses formes de promoció:

Promoció a xarxes socials:

Consisteix en crear una pàgina a Facebook per poder fer promoció des d’aquesta popular xarxa. D’aquesta manera podem fer arribar les darreres novetats als vostres contactes de Facabook i que aquestos repliquin la promoció entre els seus contactes de forma exponencial.

Promoció “microbloggin”:

Una opció que també considerem prou interessant és vincular el Blog a Twitter.com. D’aquesta manera els vostres contactes us podran seguir d’una manera molt senzilla en totes les activitats que realitzeu de la vostra promoció.

Promoció Internet:

Encara que no es tracti d’un projecte web, també us podem oferir diverses formes de promoció més estàndards. Cerceu a linuxbcn.cat per veure les nostres ofertes al respecte. D’aquesta manera podeu incloure la vostre promoció dins els principals cercadors i motors de cerca, a Google Adwords i a portals verticals de temàtica semblant. Des de LinuxBCN també us podem ajudar amb els continguts de la vostre promoció:

 • Redacció de continguts promocionals per part de periodistes professionals.
 • Sessió de fotos professionals (estudi o exteriors) per la promoció.
 • Vídeo professional per promoció.

El preu de partida per crear la vostra promoció és de 1.000€ (+IVA) que inclou:

 • Registre de domini (.com, .net, .org, .info) sempre que aquest estigui disponible
 • Creació de Blog amb:
  • Espai d’1Gb per a continguts (ampliable)
  • Amés del Blog pròpiament dit, creació de 4 seccions estàtiques per a informació del tipus “Qui som?”, “Com arribar”, “Com comprar”, etc. (amb link a la part superior del blog per un fàcil accés.
  • Possibilitat d’elecció de Theme (de entre 32)
  • Podeu enviar nou contingut directament per correu electrònic
  • Sistema d’estadístiques complertes amb Google Analytics
  • Connexió amb comptes de Twitter (*) (us cal un usuari a Twitter)
 • Creació i connexió amb pàgina de Facebook (*)

* Evidentment caldrà que proporcioneu un usuari de Facebook i de Twitter per aprofitar tots els vostres contactes.

Què obteniu amb tot això?

 • Presencia a Internet amb el vostre blog personalitzat. Seccions fixes i blog per anar anunciant les vostres novetats i activitats. Amés, tot el que publiqueu al blog, es replica automàticament a Twitter
 • Pàgina personalitzada a Twitter (sistema de microbloggin) això us permet promocionar i interactuar amb els vostres seguidors, fans i clients a la millor xarxa social de microbloggin actual.
 • Presència a Facebook amb una pàgina d’empresa, grup musical o el que més s’escau segons la vostre activitat. Des d’aquesta podeu aconseguir un gran número de persones que us coneguin i, a la vegada, aquestos us promocionaran entre els seus contactes, augmentant així les visites al vostre blog de forma espectacular. Això si, el que oferiu s’ha d’oferir d’una forma original, divertida i interessant, també us podem donar un cop de mà en la redacció dels continguts.
 • Acurat control de visites amb Google Analytics. D’aquesta manera podreu controlar la quantitat de visites que heu rebut al blog, les procedents d’Internet (cercadors i motors de cerca), els que us han visitat des del Twitter, des del Facebook, etc.
 • En definitiva, si tens un projecte per donar a conèixer aquest sistema de promoció t’assegura un número important de visites i que aquestes augmentin de forma espectacular i tot això controlat amb estadístiques. Animeu-vos!

Algunes promocions que ja estan rutllant:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *