Telegram com a “pen” al nigul

A questes alçades de la pel·lícula tots ja sabem que podem utilitzar Telegram per enviar fitxers de fins 2GB als nostres contactes. Ara bé, també podem fer servir aquest senzill truc per enviar-nos a nosaltres mateixos fitxers per poder-los moure d’A aquestes alçades de la pel·lícula tots ja sabem que podem utilitzar Telegram per enviar fitxers de fins 2GB als nostres contactes. Ara bé, també podem fer servir aquest senzill truc per trametre-nos a nosaltres mateixos fitxers per poder-los moure d’un dispositiu a un altre. Per a aconseguir-ho i no haver de molestar a cap dels nostres contactes farem servir les funcionalitats dels grups.

  • Des de la icona de “nou”, a la part superior dreta de l’App, seleccionem l’opció “Crear un grup”.
  • Telegram obliga al fet que escullis d’entre els teus contactes almenys un d’ell per poder crear el grup. No té molta lògica fer un grup per a tu sol. Així que seleccioneu un contacte de confiança al que després li pugueu dir que s’esborri del grup.
  • Poseu nom al grup, jo per exemple li he posat “USB Virtual”.
  • Demaneu finalment al contacte que heu fet ús per poder crear el grup que l’abandoni.
  • I ja ho tenim! Recordeu que només caldrà que envieu fitxers de qualsevol mena al canal i aquests estaran disponibles a tots els dispositius en els quals tingueu instal·lat Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *