Teletreball; com accedir al nostre correu corporatiu des de casa?

És molt senzill, només cal seguir aquestes passes:

Es possible que si mai hi heu accedit us demani les vostres dades aquesta primera vegada. Complimenteu-les i us deixarà seguir normalment.

També teniu una icona a la part superior dreta amb el nom “Configuració”. Des d’aquesta opció podeu especificar el vostre idioma preferit, importar/exportar contactes, crear auto-respostes, etc.

Si teniu cap dubte sobre el funcionament escriviu-nos un correu electrònic a webmaster@linuxbcn.com i intentarem resoldre la vostre consulta el més aviat possible.

Consells:

 1. Obrim el nostre navegador preferit (Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari, etc.)
 2. A la barra de direccions escriurem el següent enllaç:
 3. http://mail.ELNOSTREDOMINI.COM/correoweb/
 4. Premem “enter” per tal de que el vostre navegador carregui dita pàgina
 5. A la finestra de identificació que s’us mostrarà caldrà posar el vostre correu electrònic complert a la casella de “Nom d’usuari” i la vostra contrasenya a la casella “Contrasenya”.Si no sabeu recordeu la vostra contrasenya consulteu-ho al vostre responsable. Des de LinuxBCN no tenim les contrasenyes, no cal que us molesteu en contactar-nos 😉
 6. Després d’identificar-vos correctament us apareixerà l’aplicació web anomenada Webmail. Aquesta funciona pràcticament igual que Gmail, gaudiu-ne!
  • Recordeu que esteu treballant directament al servidor. Això vol dir que els correus que elimineu des d’aquesta aplicació NO els rebreu després a l’ordinador de la feina.
  • Intenteu de enviar els correus amb còpia a vosaltres mateixos per tenir-ne constància després a l’ordinador de la feina.
  • Si us cal enviar correus molt grans feu servir wetransfer per no col·lapsar el servidor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *