Visual Studio Code

Portava molt de temps sense tastar nou programari per a edició de còdi. Ahir, treballant en un projecte amb Cambrico, va flipar amb l’antic i desfasat del programari que jo utilitzava (no direm noms) i va recomanar-me aquesta meravella: Visual Studio Code. No és només un gran editor de còdi, també se li poden instal·ar afegitons per ajudar-vos amb el tipus de llenguatge de programació que treballeu. Amés és d’un estil gràfic exquisit. Jo el faig servir fins i tot per documentar el projecte que estic fent. M’està agradant molt i amés es multiplataforma. L’única pega o però que li posaria és la seva llicència propietària d’una empresa a la que no li tinc massa estima. Però bé, la feina ben feta és feina ben feta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *