Promoció Web

Us oferim el servei de promoció i indexació de les vostres webs als principals cercadors, guies locals i portals verticals amb l’afany d’atreure més visitants i possibles clients pels vostres negocis. Aquest nou servei és fruit de la dilatada experiència de Linuxbcn.com en la creació, preparació i indexació de continguts per a Internet.

Aquest servei, moltes vegades passat per alt, és tan important com el disseny i la programació dels vostres continguts. Sense una bona indexació i promoció als cercadors més rellevants la vostra informació i els vostres projectes no podran ser visitats per potencials lectors i/o clients. Sense una bona promoció del vostre web és com si no tinguéssiu web i descuideu un dels potencials més interessants de la xarxa, donar-se a conèixer i publicitar els vostres productes a preus increïblement baixos comparats amb els d’altres mitjans tradicionals.

Bé, encara que podeu posar-vos en contacte amb nosaltres perquè us assessorem més acuradament sobre com promocionar el vostre web, podeu també optar per un dels següents paquets de promoció en cercadors:

Tenim diversos paquets preparats per facilitar la indexació professional dels vostres continguts web a Internet. Per tal de poder promocionar correctament i obtenint el màxim de visites a la vostra Web, Linuxbcn.com recomana contractar els següents serveis per millorar la vostra presència a Internet i, evidentment, potenciar la imatge de la vostra empresa i la venda dels vostres serveis o productes. Hem dividit els diferents serveis en paquets per tal que sigui més entenedor i pugueu contractar els paquets que més us interessin o la totalitat l’ells.

Avaluació de la situació d’inici
Presència de l’URL bàsica als principals directoris i cercadors. Quantificació de referers. Determinació de la posició en cada crawler per al concepte més bàsics de recerca. PageRank, prchecker.info, etc.

Presentació d’una proposta de millora
Preu: 200 €
Auditoria de l’estandardització del website
L’acompliment de la normativa en l’escriptura del codi HTML, XHTML, PHP, i altes, així com el respecte dels conceptes de web semàntica, són més valorats pels cercadors, de manera que la posició serà en millors llocs (més a prop del començament de la llista de respostes) per a les recerques.L’informe inclou les errades i la proposta de solucions a aplicar.

Miri en el present document els nostres plans de posicionament.
Preu: 350 €
Posicionament Web; Paquet bàsic:
Creació fitxers per a cercadors: robots.txt
Creació o Modificació capçaleres “META” de totes les pàgines
Indexació manual als 5 principals motors de cerca (Google, Yahoo, etc)
Requeriments del Web:
Direcció de correu electrònic de la empresa
Accés FTP o SSH al servidor
Preu: 200 €
Posicionament Web; Paquet PYMES:
Creació fitxers per a cercadors: robots.txt, ror.xml
Creació o Modificació capçaleres “META” de totes les pàgines
Indexació manual als 10 principals motors de cerca (Google, yahoo, msn, rorweb, towersearch.com, scrubtheweb, burf, alexa, lookseek, exactseek, mixcat, etc.)
Indexació manual als 5 principals motors de cerca catalans (apali, la tecla, nosaltres, cercador, etc.)
Indexació manual als principals portals verticals relacionats amb la vostre activitatIndexació manual a les principals guies locals
Indexació als Sitemaps de Google
Requeriments del Web:
Cal, per poder accedir a aquest servei que la web acompleixi els següents requeriments tècnics:
El client proporcionarà un acurat llistat de portals verticals relacionats amb la seva activitat comercial. Linuxbcn també pot investigar-los amb un cost addicional.
Cal que el Web acompleixi els estàndards de creació Web (www.w3.org)
Cal que el Web acompleixi els estàndards de accessibilitat (WAI)Direcció de correu electrònic de la empresaAccés FTP o SSH al servidor
Compta a Google; Linuxbcn.com us la pot oferir també
Preu: 400 €
Promoció a Google amb AdWords:
Som especialistes en promoció de webs. Una de les eines més efectives d’Internet és Google Adwords. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per promocionar els vostres productes i serveis de la manera més efectiva existent avui per avui. Troba avui mateix nous clients. Anuncia’t al Google! Mitjançant Google AdWords augmentarà les visites i vendes des de la seva web de forma ràpida i directe. AdWords de Google és una manera senzilla d’adquirir publicitat de cost per clic (CPC) molt segmentada, independentment del vostre pressupost. Els anuncis d’AdWords es visualitzen conjuntament amb els resultats de la cerca al Google i també a llocs web de cerca i continguts de la creixent xarxa del Google, que inclou AOL, EarthLink, HowStuffWorks i Blogger. Amb les cerques al Google i les visualitzacions de pàgines a la seva xarxa cada dia, els vostres anuncis d’AdWords del Google arriben a molts destinataris.Informes mensuals de rendiments
Requeriments del Web:Direcció de correu electrònic de la empresaCompta a Gmail; Linuxbcn.com us la pot oferir també
Preu: Sota pressupost
mímim 350 € (disseny campanya) + 30% Inverssió a AdWords
Gestió de certificats d’accessibilitat
Verificació de compliment d’estàndards HTML, XHTML, CSS i DOCTYPEw3 (www.w3.org), WAI (www.w3.org/WAI/)
Preu: 600 €
Gestió de certificats de qualitat
Gestió per aconseguir el segell de qualitat de la Agencia de Qualitat d’Internet (iQua.net)El preu tan sols inclou la gestió del certificat, iQua.net cobrarà el cost del certificat que es d’uns 170 € /any.* Si no s’aconsegueix el certificat (per no acomplir-se els requeriments que demana iQua), Linuxbcn.com, tan sols cobrarà el 50% del preu indicat en aquest paquet.
Requeriments del Web:Accés FTP o SSH al servidor
Preu: 310 €
Gestió de certificats de començ “online”
consum.cat: d’arbitratge de Consum: És un procediment extrajudicial de solució de reclamacions en l’àmbit de consum que neix quan les parts enfrontades, en no posar-se d’acord en la solució més adequada, decideixen que resolgui el conflicte un tercer, en aquest cas un tribunal arbitral, i es comprometen a complir la resolució que aquest dicti. La Llei diu que allò que resolgui aquest tercer, el Col·legi Arbitral, tindrà valor de cosa jutjada; és a dir, com si fos una sentència judicial i, per tant, executable.confianzaonline.org certifica que el tracte comercial és honestEl preu tan sols inclou la gestió del certificatSi no s’aconsegueix els certificats (per no acomplir-se els requeriments que demana cada un d’ells), Linuxbcn.com, tan sols cobrarà el 50% del preu indicat en aquest paquet.
Requeriments del Web:Accés FTP o SSH al servidor
Preu: 310 €
Continguts restringits:
Podem crear o configurar el seu servidor per que determinades pàgines no siguin accessibles per al públic en general i tan sols puguin accedir-hi els usuaris als que prèviament hageu assignat aquest privilegi. Molt indicat per a emmagatzemar i treballar amb documents confidencials per al vostre negoci.
Requeriments del Web:Servidor Linux amb Apache web ServerAccés FTP o SSH al servidor
Preu: 210 € / directori€
“Des-indexació” dels cercadors:
També és possible que vulgueu que cert contingut del vostre web no aparegui als motors de cerca. Per aquests casos també podem ajudar-vos a “ocultar” o treure dels cercadors els enllaços que apunten a les vostres pàgines.
Preu: 550 €/web

* Tots els preus son sense l’IVA